ПрАТ КСУ-17

Код за ЄДРПОУ: 01413891
Телефон: 0675325764
e-mail: ksu-17@link-kremen.net
Юридична адреса: проїзд Галузевий, 22, м.Кременчук, Полтавська обл., 39610
 

Річний звіт за 2011 рік

Звіт про рух грошових коштів

$top_title"); $c++; } print_r(""); /*for($t=0;$t<2;$t++){ print_r(""); }*/ print_r(""); for($i=1;$i$i"); } ?>  "); }else{ ?> X"); }elseif($ar[$i][3]==3&&($j==3||$j==5)){ print_r(""); }else{ */ $name="RK".$ar[$i][2]."_0$j"; $value=$ra[$db][$name]; print_r(""); // } } } print_r(""); } ?>
НадходженняВидаток
   X$value
Примітки:
Примiтки до Звiту про рух грошових коштiв
ПрАТ "Кременчуцьке спецiалiзоване управлiння № 17" за 2011 рiк

Згiдно Положення (стандарту) бухгалтерського облiку № 4, рух грошових коштiв вiдображено у трьох роздiлах за видами дiяльностi: операцiйною; фiнансовою; iнвестицiйною.

Операцiйною дiяльнiстю є основна дiяльнiсть пiдприємства, а також iншi операцiї, якi не є iнвестицiйною чи фiнансовою дiяльнiстю. Основна дiяльнiсть - це операцiї, пов'язанi з виробництвом або реалiзацiєю продукцiї (товарiв, робiт, послуг), якi є головною метою створення пiдприємства i забезпечують основну частку його доходу. Рух грошових коштiв у результатi операцiйної дiяльностi визначається як рiзниця мiж сумою надходження та вибуття грошових коштiв вiд операцiйної дiяльностi.
В роздiлi "Рух коштiв у результатi операцiйної дiяльностi" у статтi "Надходження вiд реалiзацiї продукцiї (товарiв, робiт, послуг)" вiдображенi надходження вiд реалiзацiї за звiтний перiод на суму 12261 тис. грн.
Надходження вiд установ банкiв вiдсоткiв за поточними рахунками за рiк - 8 тис. грн.
Надходження вiд повернення iнших податкiв i зборiв за звiтний перiод - 1 тис. грн.
Надходження вiд цiльового фiнансування за звiтний перiод складають 40 тис. грн.
У статтi "Iншi надходження" показуються отриманi пiдприємством грошовi кошти, якi не включенi до попереднiх статей, всього за звiтний рiк на суму 400 тис. грн.
Витрачання грошових коштiв в результатi операцiйної дiяльностi вiдбувалось на оплату:
товарiв - в сумi 6072 тис. грн.;
повернення авансiв - 739 тис. грн.;
заробiтну плату працiвникам - 3130 тис грн.;
вiдрахувань на соцiальнi заходи - 1655 тис. грн.;
зобов'язань з податку на додану вартiсть - 1265 тис. грн.;
зобов'язань з iнших податкiв i зборiв - 778 тис. грн.;
витрат на вiдрядження - 12 тис. грн.
У статтi "Iншi витрачання" показується сума використаних грошових коштiв на iншi напрями операцiйної дiяльностi, що не включена до попереднiх статей звiту про рух грошових коштiв, всього за звiтний рiк на суму 167 тис. грн.

Iнвестицiйною дiяльнiстю вважають придбання та реалiзацiю тих необоротних активiв та фiнансових iнвестицiй, що не належать до еквiвалентiв грошових коштiв.
Витрачання грошових коштiв в результатi iнвестицiйної дiяльностi вiдбувалось на придбання необоротних активiв всього за звiтний перiод на суму 27 тис. грн.

Фiнансова дiяльнiсть - дiяльнiсть, що призводить до змiн розмiру i складу власного та позикового капiталу пiдприємства. Рух грошових коштiв цього роздiлу згiдно з пунктом 44 П(С)БО 4 визначають, зокрема, за статтею балансу "Власний капiтал".
Руху грошових коштiв у результатi фiнансової дiяльностi у звiтному перiодi не було.

Грошовi кошти товариства складають кошти в нацiональнiй валютi в сумi:
- на 01.01.2011р. - 420 тис. грн.
- на 31.12.2011 р. - 177 тис. грн.