Титульний аркуш Повідомлення
(Повідомлення про інформацію)


18.04.2019
(дата реєстрації емітентом електронного документа)  
01/185
(вихідний реєстраційний номер електронного документа)  
Підтверджую ідентичність та достовірність інформації, що розкрита відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 03 грудня 2013 року № 2826, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 грудня 2013 року за № 2180/24712 (із змінами)
Голова правлiння       Давидов Валерiй Леонiдович
(посада)   (підпис)   (прізвище та ініціали керівника)

Особлива інформація (інформація про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю) емітента

I. Загальні відомості

1. Повне найменування емітента
Приватне акцiонерне товариство "Кременчуцьке спецiалiзоване управлiння № 17"
2. Організаційно-правова форма
Приватне акціонерне товариство
3. Місцезнаходження
39610, Полтавська обл., м. Кременчук, проїзд Галузевий, 22
4. Ідентифікаційний код юридичної особи
01413891
5. Міжміський код та телефон, факс
(05366) 4-21-95 4-21-95
6. Адреса електронної пошти
ksu-17@link-kremen.net
7. Найменування, ідентифікаційний код юридичної особи, країна реєстрації юридичної особи та номер свідоцтва про включення до Реєстру осіб, уповноважених надавати інформаційні послуги на фондовому ринку, особи, яка здійснює оприлюднення регульованої інформації від імені учасника фондового ринку.
ДУ "АРIФРУ"
21676262
УКРАЇНА
DR/00001/APA

II. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення (Повідомлення про інформацію)

Повідомлення розміщено на власному веб-сайті учасника фондового ринку ksu-17.prat.ua   18.04.2019
(адреса сторінки) (дата)

Відомості про зміни до статуту приватного акціонерного товариства, пов’язані із переважним правом акціонерів на придбання акцій цього товариства

Зміст інформації:
17 квiтня 2019 року Загальнi збори акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства «Кременчуцьке спецiалiзоване управлiння № 17» (надалi – Товариство) прийняли рiшення про внесення до статуту Товариства змiн шляхом викладення його в новiй редакцiї. Змiни до статуту Товариства в тому числi пов’язанi iз переважним правом акцiонерiв на придбання акцiй Товариства.
Змiни до статуту наберуть чинностi з дати державної реєстрацiї змiн до вiдомостей про юридичну особу, що мiстяться в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб, фiзичних осiб - пiдприємцiв та громадських формувань.
Кiлькiсть акцiонерiв на дату прийняття рiшення: згiдно реєстру загальна кiлькiсть акцiонерiв, якi мають право на участь у загальних зборах Товариства складає 53 акцiонери, якi мають 440 086 простих iменних акцiй (голосiв). Загальна кiлькiсть акцiонерiв, якi зареєструвались для участi у загальних зборах - 20 акцiонерiв, якi володiють 366 964 голосуючих акцiй, що складає 83,4% вiд загальної кiлькостi голосуючих акцiй.
Опис змiн до статуту: статут товариства доповнено пунктами (7.3 – 7.6, 7.8.) щодо переважного права акцiонерiв на придбання акцiй цього товариства. Зокрема статут доповнено такими положеннями:
акцiонери мають переважне право на придбання акцiй Товариства, що продаються iншими акцiонерами Товариства, за цiною та на умовах, запропонованих акцiонером третiй особi, пропорцiйно кiлькостi акцiй, що належать кожному з них. Переважне право акцiонерiв на придбання акцiй, що продаються iншими акцiонерами Товариства, дiє протягом двох мiсяцiв з дня отримання Товариством повiдомлення акцiонера про намiр продати акцiї. Строк переважного права припиняється у разi, якщо до його спливу вiд усiх акцiонерiв Товариства отриманi письмовi заяви про використання або про вiдмову вiд використання переважного права на купiвлю акцiй;
акцiонер Товариства, який має намiр продати свої акцiї третiй особi, зобов'язаний письмово повiдомити про це решту акцiонерiв Товариства iз зазначенням цiни та iнших умов продажу акцiй. Повiдомлення акцiонерiв Товариства здiйснюється через Товариство за рахунок акцiонера, який має намiр продати свої акцiї. Пiсля отримання письмового повiдомлення вiд акцiонера, який має намiр продати свої акцiї третiй особi, Товариство зобов'язане протягом двох робочих днiв направити копiї повiдомлення всiм iншим акцiонерам товариства;
якщо акцiонери Товариства не скористаються переважним правом на придбання всiх акцiй, що пропонуються для продажу, протягом строку, встановленого п. 7.3. Статуту, акцiї можуть бути проданi третiй особi за цiною та на умовах, що повiдомленi акцiонерам Товариства;
уступка зазначеного переважного права iншим особам не допускається;
у разi виникнення права звернення стягнення на акцiї Товариства у зв'язку з їх заставою, вiдчуження таких акцiй здiйснюється з дотриманням переважного права акцiонерiв на придбання цих акцiй.
Пунктом 6.15. статуту Товариства перелiк випадкiв, у яких кожний акцiонер-власник простих акцiй Товариства має право вимагати здiйснення обов’язкового викупу Товариством належних йому голосуючих простих акцiй, доповнено пунктом щодо виникнення такого права, якщо вiн зареєструвався для участi у Загальних зборах та голосував проти прийняття Загальними зборами рiшення про вiдмову вiд використання переважного права акцiонера на придбання акцiй.
До виключної компетенцiї Загальних зборiв акцiонерiв вiднесено прийняття рiшення про невикористання переважного права акцiонерами на придбання акцiй додаткової емiсiї у процесi їх розмiщення (пп. 17 п. 10.10 статуту).